Hé - Pé: 07.00 - 14.30
Információs vonal: 06 - 46 / 562-000
Visszahívást kér?  visszahívás
Szórólap készítés és nyomtatás egyedi árak.
Szórólap árkalkulátor.
A5 nyomtatás, készítés árak.
Szórólap nyomtatás árak.
1000 db
Szórólap nyomtatás és készítés..
Akciós árak, árlista.
Szórólap nyomtatás árak. (Ft)
2000 db
3000 db
5000 db
10000 db
10.60 Ft/db + Áfa
2,85 Kg
1000 db A5 Szórólap készítés.
Szórólap készítés azonnal elérhető árakkal.
Szórólap készítés  részletek.
Részletek
Szórólap egyedi ajánlat
Elkészítési határidő!
Ha Önnek megfelel az általunk felkínált határidő akkor egyedi árakkal ajándékozzuk meg. Semmit nem kell tennie, csak az adott határidőig elindítani a rendelést és feltölteni a nyomdakész anyagot.

Az ár tartalmazza a szállítást Magyarország bármely településére, de nem tartalmazza a termékdíjat.
9.20 Ft/db + Áfa
5,71 Kg
6.90 Ft/db + Áfa
8,56 Kg
4.70 Ft/db + Áfa
14,27 Kg
3.40 Ft/db + Áfa
28,53 Kg
Szórólap kedvező árakon.
Szórólap készítésárkalkulátor.
Szórólap készítés és árak
Szórólap nyomda     
                                         Szórólap árak. Nyomdai árkalkulátor és árak az Ön termékéhez
 
Szórólap nyomtatás a nyomdavonal.hu-nál, az Ön online nyomdájában. Szórólap készítés és nyomtatás különösen kedvezően. Válassza ki a szórólap megfelelő formátumát. Választékként A3, A4, A5, A6, A7, A8, F5 állnak rendelkezésére a formátumok, valamint 210x210 mm és 105x105 mm. Ezenfelül még a tipikus CD-borító-, DVD-borító- valamint a névjegykártya formátumok. Válassza ki a szórólap papírsúlyát 90g/m2-től 300g/m2-ig, minden esetben magas minőségű papírra, és határozza meg a szükséges példányszámot, mindegy, hogy 1 vagy 100.000 db. Ha különösen gyorsan van rá szüksége, válassza sürgős nyomtatás és sürgős küldés lehetőséget. Ez esetben a nyomdaterméke 3 munkanap múlva már Önnél van. Szórólap árkalkulátor és nyomtatás a nyomdavonal.hu-nál.


A4 Szórólap készítés
Szórólap nyomda
                                              Szórólap árak. Nyomdai árkalkulátor és árak az Ön termékéhez
 
Nyomtasson szórólapokat A4 formátumban a nyomdavonal.hu-nál különösen kedvezően. Ez a formátum kiválóan megfelel adatlapokhoz, de nyomtatott reklámhordozónak is, amelyek nagyon sok információt vagy ajánlatot tartalmaznak. Válassza ki szórólap papírsúlyát 90g/m2-től 300g/m2-ig, minden esetben magas minőségű papírra, és határozza meg a szükséges példányszámot, mindegy, hogy 1 vagy 100.000 db. Ha különösen gyorsan van rá szüksége, válassza sürgős nyomtatás és sürgős küldés lehetőséget. Ez esetben a nyomdaterméke 3 munkanap múlva már Önnél van. Szórólap árkalkulátor és nyomtatás a nyomdavonal.hu-nál.


A5 Szórólap készítés
Szórólap nyomda
                                              Szórólap árak. Nyomdai árkalkulátor és árak az Ön termékéhez
 
Nyomtasson szórólapokat A5 formátumban a nyomdavonal.hu-nál különösen kedvezően. Ez a formátum legalkalmasabb gyors információk közlésére. Ideális a mérete bővebb leírások, felsorolások fotók és egyéb reklámhordozó elemek elhelyezésére, mely az Ön cégét és termékét reklámozza vagy bemutatja. Válassza ki szórólap papírsúlyát 90g/m2-től 200g/m2-ig, minden esetben magas minőségű ofszet vagy műnyomó papírra. Határozza meg a szükséges példányszámot, mindegy, hogy 1 vagy 50.000 db. Ha különösen gyorsan van rá szüksége, válassza sürgős nyomtatás és sürgős küldés lehetőséget. Ez esetben a nyomdaterméke 3 munkanap múlva már Önnél van. Szórólap árkalkulátor és nyomtatás a nyomdavonal.hu-nál.


A6 szórólap készítés
Szórólap nyomda
                                             Szórólap árak. Nyomdai árkalkulátor és árak az Ön termékéhez
 
A6-os vagy szabványos formátumú szórólap különösen jól megfelel reklámcélokra. Az ilyen szórólap sok információt hordoz, és ideális az embernek magával vinni és zsebre dugni. Itt is több különböző grammsúly közül választhat: 90 g/m2 és 300 g/m2 között. Határozza meg a szükséges példányszámot, mindegy, hogy 1 vagy 100.000 db.Ha különösen gyorsan van rá szüksége, válassza sürgős nyomtatás és sürgős küldés lehetőséget. Ez esetben a nyomdaterméke 3 munkanap múlva már Önnél van. Szórólap árkalkulátor és nyomtatás a nyomdavonal.hu-nál.

Ha egyedi mennyiséget vagy más típusú szórólapot, határidőt szeretne, akkor a SZÓRÓLAP KALKULÁTOR segít Önnek kiválasztani a megfelelő nyomdaterméket.
Önnek ennyi ideje van a rendelés indításáig
A5 szóróanyag gyártása.
Reklám anyag nyomtatás.
Kiadvány nyomtatása.
Szórólap nyomtatás árak.
Szórólap készítés nyomdai árak

Formátum: A5 (210 x 148 mm)
Oldal: 2 oldal
Papír: 90 gr fényes műnyomó
Szín: 4/4 (mindkét oldal színes)

Megrendelési határidő:
2022. október 03. 10.00-ig

Elkészítési határidő:
2022. október 06.
+ szállítás 1-2 munkanap

Az ár tartalmazza a szállítást Magyarország bármely településére, de nem tartalmazza a termékdíjat. Reklámhordozó esetén a termékdíj: 85 Ft/kg + Áfa. A nyomtatáshoz szükséges grafikát a megrendelő biztosítja.

Az ajánlat csak a fenti határidők esetén érvényes!

Szórólap nyomtatás árak.
Szórólap készítés, nyomda árak.
Szórólap nyomtatás ár.

 

Szórólap - Plakát - Leporelló - Képeslap - Füzet - Füzet borítóval - Névjegy - Kártyanaptár - Meghívó - Levélpapír - Dosszié - CD/DVD borito - Könyv - Jegyzettömb - Falinaptár - Címke

Adatvédelem / ÁÜF / Kapcsolat / Ügyfélinformáció / Gyakran feltett kérdések / Nyomdalexikon / Termékeink / Rólunk